Povezani inspiracijom

DODATNA NASTAVA I IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Svrha dodatne nastave je omogućiti učeniku upoznavanje dodatnih sadržaja izvan redovne nastave; priprema za natjecanja, za državnu maturu i upis na fakultet. Dodatna nastava odvija se iz matematike, hrvatski jezik, latinski jezik, geografija, biologija, kemija, tjelesna i zdravstvena kultura, Školsko sportsko društvo i Zbor.

Svrha izvannastavnih  aktivnosti je oslobađanje stvaralačkih potencijala, poticanje kreativnosti, jačanje pozitivne slike o sebi, razvijanje tolerancije, upoznavanje samoga sebe i međusobno druženje. Izvannastavne aktivnosti su Recitatorska grupa, Medijska kultura, Jezična kultura, English club, Inova@GVG, Estetsko uređenje škole, Vjeronaučna grupa, Volonterski klub, Dramska grupa, Digitalni kreativci, Škola ambasadori eu, Club Francais.

Rad učenica 1. razreda prof. Gordane Vlašić
Recitatorska grupa prof. Gordane Vlašić
Recitatorska grupa prof. Gordane Vlaš
Recitatorska grupa prof. Gordane Vlaš
Učenik pozvan na Državno natjecanje Lidrano 2020. mentorice Dubravke Cundeković

 Dramska grupa Gimnazije Velika Gorica aktivna je od samog početka postojanja naše Gimnazije pa je u tom razdoblju uvijek sudjelovala na svim županijskim natjecanjima, a često i  na državnoj razini  Lidrana.
     Ipak,  rijetko se dogodi da isti učenik ide dvije godine zaredom na Državnu smotru Lidrano. On je Marijan Tomić, učenik 4.c, koji je ove godine trebao ići u Šibenik s pjesmom A. Dedića Ne daj se, Ines. Prošle je godine na Državnom  krasnoslovio monolog A. Nurudina iz romana Derviš i smrt (bravo, Marijane), a mi se nadamo da neki novi recitator ili glumac već kuca na naša vrata…

Inovacije za bolji život u GVG-u prof. Kristine Lučić
Uređaj za rano otkrivanje požara u šumi, rad učenika 4. razreda mentorice Kristine Lučić
Inova@GVG prof. Marka Kneževića

Školsko sportsko društvo prof. Gordana Polana

Zbor profesorice Ivane Petravić
English club prof. Ljerke Bačurin
Dramska grupa prof. Dubravke Cundeković
Volonterski klub prof. Ane Leder
Vjeronaučna grupa prof. Nataše Čurić
Club Francais prof. Ive Dubravica
Digitani kreativci prof. Elen Zubek
Školsko sportsko društvo prof. Gordana Polana
Dodatna nastava TZK prof. Vesne Kirin